Warning: Use of undefined constant localhost - assumed 'localhost' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/monumentstari/web/monument.rs/public_html/system/libraries/Crud.php on line 10
Monument

Monument

Restoran Monument Beograd | Telefon Rezervacije: 065 361 72 54 Restoran Monument Beograd | Telefon Dostava: 063 555 596 | ENG
Restoran Monument Beograd | Telefon Rezervacije Restoran Monument Beograd | Telefon Dostava
Restoran Monument Beograd | O nama

Restorani monument | O nama


U pripremi hrane pronašli smo smisao života. Senzacije vašeg čula ukusa su naš najveći izazov. Vaš sud je jedina istina i tako već 24 godine.

Koncept MONUMENT restorana

jasno je isplaniran prema potrebama sredine, zasnovan na autentičnom jelovniku, brzoj i kvalitetnoj usluzi, dobroj atmosferi i zabavi. U brend Monument uloženo je znanje proisteklo iz dvadesetogodišnjeg iskustva sticanog kroz široki spektar urbanih ugostiteljskih delatnosti.

Ime brenda potiče od istorijskog spomenika „Milošev amam“ – turskog kupatila izgrađenog u okviru Savamalskog dvorca kneza Miloša Obrenovića – koji se nalazi u okviru prvog kafe-restorana MONUMENT u Beogradu. Koncept popularizacije spomenika kulture kroz svoje ugostiteljske objekte, daje brendu MONUMENT poseban sadržaj i omogućava prirodno uklapanje u svaku sredinu.

Ključevi uspeha brenda MONUMENT:

1. iskustvo i znanje
2. jelovnik „Monument”
3. vrhunska obuka personala
4. preporuke gostiju
5. stalni rad na održavanju i podizanju kvaliteta

Monument kafe-restorani sastoje se iz 3 celine: restoranskog, vinskog i kafe-poslastičarskog dela.

Restoranski deo

Restoranski deo zasniva se na izvornoj mediteranskoj kuhinji. Upotrebom isključivo prirodnih namirnica i začina, te njihovom brzom termičkom obradom, dobijamo jela sa bogatim sastavom minerala i vitamina čija se aroma pamti. Kroz koncept zdrave ishrane u našem jelovniku izdvajamo veliki izbor salata, koje po svojoj energetskoj vrednosti i gramaturi, kao i atraktivnoj recepturi, predstavljaju savršen spoj za idelan obrok. U našoj ponudi pored salata nalazi se i veliki izbor homemade pasta, pizza i od skoro u našoj ponudi jela možete naći i domaće specijalitete, kuvana domaća jela po receptima naših baka, jela ispod sača, jela sa roštilja od mesa koje se sa posebnom pažnjom i na poseban način obrađuju i pripremaju u našim mesarama.

Vinski deo

U MONUMENT vinskoj ponudi izdvajamo veliki izbor crvenih i belih vina, kao i penušava i desertna vina. Veoma veliku ponudu domaćih ali i stranih etiketa svakodnevno pokušavamo da oplemenimo sa novim etiketama i sve većom i kvalitetnijom ponudom dobrih i kvalitetnih vina.

Kafe – poslastičarski deo

Pored velikog izbora kafa, specifičnost naše ponude predstavljaju sveže-ceđeni sokovi (kombinacije različitog voća i povrća), kao i voćni tanjir (kombinacija voća sa medom, sladoledom ili čokoladom). Sve poslastice prave se od svežih namirnica. Svi kolači, testo, filovi i kremovi prave se po originalnim recepturama i svežim dobro odabranim sastojcima sa dodatkom „MONUMENT ŠMEKA”.

Restorani Monument | Vesti


Monument Ruski Car 06.07.2021

Otvoren novi restoran Monument u centru Beograda, u prostoru čuvenog beogradskog zdanja Ruski Car!

Restoran Monument Beograd | Pečat
Rezervacije u restoranuRestoran Monument Beograd | TC Delta City